Stresszkezelő, problémamegoldó, kommunikációs tréning (WÉK)


Ha úgy érzi, hogy 
gyakran feszült, ideges, türelmetlen másokkal és önmagával, nem tud hosszan koncentrálni, fáradékony, nem tud aludni, olykor megbénítja a tehetetlenség, akkor a Williams ÉletKészségek Önnek szól.

A program segít nekünk abban, hogyan :

Megtanít minket, hogyan :

Hogyan zajlik a Williams ÉletKészségek© csoportos tréning?

A 16 órás tréning 2x8 vagy 4x4 órában, 6-10 fős csoportokban zajlik, melynek során a részvevők átgondolhatják saját életük stresszhelyzeteit és konkrét eszközöket kapnak azok kezeléséhez.

A mindennapokban praktikusan használható tíz stresszkezelő technika és készség rendszeres gyakorlása belső változásokat indít el. 3-6 hónap után bizonyos területeken tartósan átalakíthatjuk gondolkodásunkat és életszemléletünket, növelhetjük személyes hatékonyságunkat magánéletben és munkahely egyaránt. Tudományos vizsgálatok igazolták hogy segítségével hosszútávon megelőzhetők és enyhíthetők a túlzott tartós stresszel összefüggő kellemetlen testi és lelki tünetek, betegségek.

Elméletét és tematikáját Virginia és Robert Williams ( DUKE Egyetem Durham, NC, USA) alakították ki csoportterápiás tapasztalatok és a stresszkutatás legfrissebb eredményeinek felhasználásával. A magyar változatot a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének munkacsoportja dolgozta ki és folyamatosan fejleszti a Selye János Magatartástudományi Társasággal karöltve.

A Williams Életkészségek© Tréning mindazoknak szól,

akik könnyedebben és felszabadultabban kívánják élni és élvezni az életet.

Tréner : Dr. Gaál Éva

www.eletkeszsegek.hu
www.williamslifeskill.com