Foglalkozás-egészségügyi szolgálatunk évente mintegy 1.000 fő munkavállaló vizsgálatát végzi a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően.

-Előzetes és időszakos munkaköri alkalmassági vizsgálatok elvégzése mellett többek között részt veszünk a

-kockázatbecslésben, foglalkozási betegségek, expozíciók feltárásában, megfelelő dokumentációk, jelentési kötelezettségek elkészítésében, hygiénés és védőeszköz tanácsadásában.

-Előjegyzés alapján fogadjuk pácienseinket a győri és nyúli rendelőnkben,

-Rugalmas időpont egyzetetéssel alkalmazkodunk az Önök munkarendjéhez.

-Házhoz megyünk: megfelelő körülmények esetén a vizsgálatokat a munkahelyen, a helyszinen is elvégezzük.

-Monitor előtti munkavégzők szemészeti szakvizsgálatát díjmentesen biztosítjuk, a dohányzó páciensek leszokását ingyenes szénmonoxidmérésekkel támogatjuk.

-Jogosítványok érvényesítését, szűrővizsgálatok szervezését kínáljuk.Szükség esetén vagy egyéni kérésre beutalóval további szakvizsgálatokra irányítjuk a munkavállalót.

-Pszichoszociális kockázatbecslés és értékelés elvégzésében, és az munkahelyi egészségfejlesztési terv kidolgozásában partnerek vagyunk.

-Kedvezményt nyújtunk a cégünkön belüli különböző szakvizsgálatokhoz, szolgáltatásainkhoz. 

A munkaköri alkalmassági vizsgálatok kiegészítéseként igyekszünk a munkáltató és a munkavállaló külön igénye szerinti speciális szolgáltatásokkal eleget tenni.

Extra szolgáltatásaink:

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat a munkavállalók számára azért előnyös, mert a szűrővizsgálatokkal egyes betegségek hamarabb felfedezhetők, a feltárt munkahelyi és életvitelbeli rizikófaktorok csökkenthetők, egészségtudatosabb életmóddal test-lelki jóllétük megteremthető.  

A munkáltató számára előnyt jelent, hogy munkánk segítségével az egészségesebb dolgozók kevesebb hiányzással, hatékonyabb munkavégzéssel tevékenykednek. Tudományos vizsgálatokkal alátámasztott tény, hogy „ jó gazdaként” a munkahelyi rizikófaktorok csökkentésével, az egészségmegőrző és fejlesztő tevékenységével csökkentheti a munkavállalói fluktuációt, növeli a lojalitást és a munkavégzés hatékonyságát.

Az egyéni pszichoszociális rizikó faktorok felmérése után személyes tanácsadásra  vagy csoportos stresszkezelő tréningekre biztosítunk lehetőséget, szervezünk munkahelyi tornát, gyógytornát, masszázst. A munkahelyi egészségfejlesztés keretében szívesen közreműködünk egészségnapok megszervezésében.