Társaságunkat  családi vállalkozásként alapítottuk 1993-ban a feleségemmel dr. Gaál Évával, magánorvosi tevékenységeink összefogására. 

Az élet adta felismert lehetőségek és a kényszerek hozták, hogy a kezdeti, mellékállásban végzett magánorvosi rendelésünket több lépcsőben más, új típusú tevékenységekkel egészítettük ki.

1995-ben a megyében elsőként indítottuk el Otthoni Szakápoló Szolgálatunkat.

1996-ban a Győri Honvéd Kórház bezárásával sebész- ként válaszút elé kerültem. Nem költöztünk újabb kórházhoz, hanem lakóhelyünk, a Győrtől 10 km-re fekvõ, a közel 4000 lakosú Nyúl község újonnan nyitott háziorvosi körzetének vállalkozó háziorvosa lettem. Ezzel egyidőben kezdtem el foglalkozás-egészségügyi munkámat is. Feleségem 1997-ben hagyta el az állami egészségügyet és azóta magánorvosként dolgozik vállalkozásunkban. 2005-ben nyitottuk meg Nyúlon új háziorvosi rendelőnket, majd 2009-ben elsősorban pszichiátriai profilú rendelőnket Gyõrben.

Szakmai munkánk elismerésének tartjuk, hogy 1997-ben az Egészségügyi Minisztérium felkért külső szakértői voltunk „Az otthoni szakápolás módszertani levelé”-nek kidolgozásában.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 22 év során több civil program - szűrővizsgálatok, iskolai egészségmegőrző és sportnapok, női programok - kezdeményezõi és résztvevõi voltunk. Pár éven át Mosonmagyaróváron a Drogpont majd a Családok Átmeneti Otthona munkájához csatlakoztunk, tagjai voltunk a családon belüli erõszak ellen létrehozott Segítõláncnak. Ötletgazdái és megvalósítói voltunk a FUTaNYÚL családi futóversenynek, mely a Nyúli Húsvéti Hagyományõrzõ és Kulturális Fesztivál nyitóprogramja.

Szerződéses kapcsolatban állunk több egészségpénztárral (pl. Pérmium, OTP, Tempó, Kardirex, Aranykor), és nyitottak vagyunk bármely egészségpénztárral való szerződéskötésre, amellyel Önnek van kapcsolata.Éveken át alvállalkozói voltunk a budapesti székhelyû    Medicover Egészségközpont Zrt-nek és a Medicina Betegségmegelõzõ Kft–nek, melyek országos szintû foglakozás-egészségügyi szolgáltatók.

Cégünk holisztikus szemlélettel igyekszik a hozzánk forduló embereknek segítséget nyújtani. Munkánk során az egész embert tekintjük, komplex bio-, pszicho- és szociális szemlélettel, hiszen a problémák, betegségek okai is lényegében e hármas faktorra vezethetõk vissza.

Célul tűztük ki, hogy gyógyító tevékenységünk mellett az elkövetkező években az egészségpszichológia, az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés területére nagyobb hangsúlyt helyezzünk. A természettől eltávolodott ember által „termelt” civilizációs ártalmakkal sújtott napjainkban minél több emberhez szeretnénk eljuttatni az egészségtudatos életszemléletet, segítségül a testi-lelki egyensúly megtartásához, a külső és a belső harmónia kialakításához.Tudásunkat és lehetőség szerint cégünket folyamatosan bővítjük a magunk és az Önök testi, lelki és szellemi egyensúlyának szolgálatában a könnyedebb és boldogabb évekért.

Üdvözlettel: Dr. Begya László
cégvezetõ