Budapesten születtem és éltem 16 éves koromig. Életem, eszmélésem meghatározó szakaszai voltak a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Gimnáziumban, majd a  Szegedi Orvostudományi Egyetemen eltöltött évek, ahol általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi karrieremet a Kecskeméti Honvéd Kórházban kezdtem, majd a Győri Honvéd Kórházban dolgoztam párhuzamosan két területen, a neurológián és a pszichiátrián. Így szereztem meg az organikus alapokat, a jártasságot a testi betegségek és a lelki bajok elkülönítésében. 1990-től indultam el a pszichoterápia útján. Később a Győri Pszichiátriai Gondozó adjunktusaként tevékenykedtem.

Mindmáig újabb képzésekkel gyarapítom ismereteimet, nem csak a munka és az élet adta tapasztalatokkal bővítem tudásomat. A lélekkel való ismerkedés és munka soha nem ér véget. Mindig új mélységekbe tud alámerülni az, aki ezzel foglalkozik. Új magasságokat tud megmászni az ember önmagával és a pácienseivel való foglalkozás során. Fontosnak tartom, hogy e túrákat járva mindig visszataláljunk középre és két lábbal a földön járva kamatoztassuk a megszerzett tudásunkat, képességeinket. A folyamatos fejlődés segít megtalálni  a hétköznapok  egyensúlyát, a testi, lelki és szellemi harmóniát.

Mestereimnek tartom Koronkay Bertalan tanár urat, az integratív pszichoterápiában Daubner Bélát és Fadgyas Ildikót. Könyvbéli mestereim voltak Bagdy Emőke és Popper Péter, Csányi Vilmos valamint a kamaszkoromban olvasott rengeteg prózát és verset is ide sorolom.
Jártasságot szereztem az autogén tréning, a hipnózis, az aktív éber hipnózis, a katathym képélmény, a Segítő Belső család meditáció, a kognitív és viselkedés terápia területén. Ismerkedtem NLP és eriksoni technikákkal.

Az utóbbi tíz év tapasztalatai és társadalmi történései fordították figyelmemet az egészségmegörzés kapcsán a stresszkezelés és a csoportos tréningek felé. Tanultam autogén tréninget, asszertív /önérvényesítő/ tréninget, a Williams Életkészségek Program /WÉK/ facilitátora, trénere lettem. Legfrissebb képzésem a Segítő Belső Család állítás módszere. Mindezekre azért van szükségem, hogy a hozzám fordulót ne csak betegségéből gyógyítsam meg, hanem konkrét eszközöket adjak a kezébe, melyekkel önmagának segíthet. Akit lehet, abban is segítsem, hogy tovább fejlődjön és könnyedebben, boldogabban tudja élni életét.

1992-ben indítottam el a magánorvosi rendelésemet.

1997 óta - kilépve az állami egészségügyből - kizárólag magánorvosként dolgozom.

2009-től a „főhadiszállásom” a Győrben lévő önálló magánorvosi rendelőm.

Dr. Gaál  Éva


Telefon hétköznapokon : +3630-9276-394 
E-mail: drgaaleva@gmail.com

Dr. Gaál Éva pszichiáter